★〝終生幸福

係同胞既請登入._.

Join the forum, it's quick and easy

★〝終生幸福

係同胞既請登入._.

★〝終生幸福

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

★〝終生幸福 ♥ 歡迎各位靚仔靚女加入>v<`

大家好(!) 等我米囝做第1pO;!

??
    訪客

大家好(!) 等我米囝做第1pO;! Empty 大家好(!) 等我米囝做第1pO;!

發表 由 ?? 周二 6月 30, 2009 4:11 pm

無聊1pO喔;!
    甘解個族網甘難用既 8)
    仲有喔;您地個個都好大個嫁/.\?
    小餅`
    小餅`
    新手舞者

文章數 : 70
    注冊日期 : 2009-06-28
    年齡 : 32

大家好(!) 等我米囝做第1pO;! Empty 回復: 大家好(!) 等我米囝做第1pO;!

發表 由 小餅` 周二 6月 30, 2009 6:18 pm

註釋{小米} 寫到:無聊1pO喔;!
    -,-唔係好難姐xd
    我18歲<33333333333333333
    ??
    訪客

大家好(!) 等我米囝做第1pO;! Empty 回復: 大家好(!) 等我米囝做第1pO;!

發表 由 ?? 周二 6月 30, 2009 8:22 pm

註釋{小米} 寫到:無聊1pO喔;!

- 我 都 覺 好 難 - . -

- 不 過 而 家 開 始 識 識 地 ` 都 吾 系 好 難 姐 ;D

- 我 細 大 餅 小 小 甘 啦 :king:
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周二 6月 30, 2009 10:12 pm

嘻嘻-3-
    可能岩岩黎吾識用拉 :)
    我得十五碎-v-!
    不過就黎十六拉 8)
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周三 7月 01, 2009 7:13 pm

註釋{小米} 寫到:嘻嘻-3-
    可能岩岩黎吾識用拉 :)
    我得十五碎-v-!
    不過就黎十六拉 8)

- 好 似 好 多 都 甘 上 下 歲 數 🤡

- 甘 即 系 無 代 溝 啦 ;D
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周四 7月 02, 2009 12:55 am

終於有人同我同年喇 好開心v_v
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周四 7月 02, 2009 1:20 am

`★_.瑋孖 寫到:終於有人同我同年喇 好開心v_v

- 大 孖 細 過 我 ;D 哈 哈 哈 flower

- 蝦 死 妳 :king:
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周四 7月 02, 2009 2:50 am

-★頑皮(3ee〝 寫到:

最老係我-_- 哈哈
    20勒小米-_-
    如果你個報到有呢個咁長就好了 :pale:
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周四 7月 02, 2009 3:17 am

::::殉.MR 寫到:
    -★頑皮(3ee〝 寫到:

最老係我-_- 哈哈
    20勒小米-_-
    如果你個報到有呢個咁長就好了 :pale:

- 知 妳 老 喇 ~ :affraid:

- 但 系 都 蝦 我 吾 到 ;D
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周四 7月 02, 2009 10:23 pm

哈哈;好耐冇上拉-v-
    孖-乜個族得我一個同您一樣碎數咩-0-!
    殉-甘果陣時我吾得閒媽xd;
    皮皮-我同您點會有代溝;D
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周五 7月 03, 2009 2:53 am

- 無 代 溝 就 易 話 為 啦 ;D

- 攬 攬 :cheers:
    小餅`
    小餅`
    新手舞者

文章數 : 70
    注冊日期 : 2009-06-28
    年齡 : 32

發表 由 小餅` 周五 7月 03, 2009 5:46 am

你個個都攬\口/
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周五 7月 03, 2009 5:53 am

- 吾 系 架 ;

- 呢 個 攬 攬 既 意 思 系 .,

- 見 到 同 胞 甘 ` 戈 d 呢 .,

- 吾 識 解 釋 lol!
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周六 7月 04, 2009 6:20 pm

我最細...唔好蝦我呀...我...12碎... 🇳🇴
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周日 7月 05, 2009 7:45 am

- 汶 ` 妳 錯 喇 ;D

- 琴 日 我 發 現 左 個 仲 細 `

- 得 1 1 歲 - 3 - ;

- 邊 個 敢 蝦 妳 ` 同 皮 皮 講 ;

- 皮 皮 幫 妳 做 佢 世 界 flower
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周一 7月 06, 2009 6:26 am

皮皮姐甘惡死既大家好(!) 等我米囝做第1pO;! 291238
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周四 7月 09, 2009 10:26 am

- 我 吾 系 惡 妳 就 得 啦 ` 大家好(!) 等我米囝做第1pO;! 357788

現在的時間是 周五 4月 26, 2024 5:27 pm