★〝終生幸福

係同胞既請登入._.

Join the forum, it's quick and easy

★〝終生幸福

係同胞既請登入._.

★〝終生幸福

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

★〝終生幸福 ♥ 歡迎各位靚仔靚女加入>v<`

唉....

??
    訪客

唉.... Empty 唉....

發表 由 ?? 周五 7月 03, 2009 1:03 am

本人有個fd~
    佢上個月發現佢男朋友有第2個’仲要搞埋-.-’欣食唔落訓唔著..想喊又喊唔出..見到都心痛..佢自己又放唔低..個男仔又係咁拖..-.-我睇唔過眼咪走去鬧佢..點知佢仲理直氣壯過我..仲大聲過我-.-我差d心臟病發
    呢d咩人黎..唉..

問世間情是何物?老土d講句
    小餅`
    小餅`
    新手舞者

文章數 : 70
    注冊日期 : 2009-06-28
    年齡 : 32

唉.... Empty 回復: 唉....

發表 由 小餅` 周五 7月 03, 2009 5:15 am

皮-0-我唔小心del左你篇野= =
    s0r啊t^t
    子雨!唔好咁啦t^t
    尼d男仔 你由得佢自生自滅啦
    放唔低只係尼1段時間既事!
    我都好想知 情是何物t^t
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周五 7月 03, 2009 5:49 am

- 大 餅 `

- 吾 緊 要 啦 ; 我 打 過 1 樣 姐 ;D

- 傻 豬 黎 既 x D pig pig

- 子 雨`

- 呢 D 男 人 吾 要 都 罷 啦 ` :!: :!:

- 吾 系 吾 要 ., 系 死 左 都 無 人 可 憐 啊 :twisted:

- 我 皮 皮 話 既 :king:

- 其 實 妳 朋 友 無 話 放 吾 放 得 低 `

- 而 系 ` 1 定 要 放 低 佢 ; 無 論 要 幾 耐 時 間 都 好 *

- 都 要 放 低 啊 ` ⭐

- 無 論 個 男 仔 之 後 搵 返 佢 ` 都 吾 好 s 0 佢 t i m 啊 '`

- 妳 幫 妳 個 f d 出 頭 呢 個 行 為 ., 皮 皮 中 意 ; ❤

- 其 實 ; 呢 d 人 ` 講 極 都 吾 會 明 ., 明 都 吾 會 知 系 咩 1 回 事 .,

- 即 系 ` 同 佢 講 都 晒 氣 ; :drunken:

- 皮 皮 都 想 知 ` 情 為 何 物 ` 囧 flower

- 總 之 ;D

- 佢 而 家 會 好 需 要 妳 ;

- 妳 同 佢 講 ::: 皮 皮 撐 硬 妳 ` ❤

flower flower flower flower flower flower flower flower flower

- 希 望 佢 快 D 放 得 低 佢 啦 (:

flower flower flower flower flower flower flower flower flower
    小餅`
    小餅`
    新手舞者

文章數 : 70
    注冊日期 : 2009-06-28
    年齡 : 32

發表 由 小餅` 周五 7月 03, 2009 5:51 am

皮皮 pig
    你都背唔岩xddddddddddd
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周五 7月 03, 2009 5:55 am

- 有 d 野 要 修 改 下 家 嘛 ` XDDD

- 甘 而 家 呢 篇 系 咪 有 皮 皮 風 格 d 先 flower

- 我 好 中 意 戈 兩 行 花 花 架 * 3 * ❤
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周五 7月 03, 2009 9:47 pm

-v-唉~個個都叫佢放手..但始終都幾年了..放低可不是一時之間的事 :suspect:
    岩既’’真係點講佢都唔明’’佢呢自私自利既人又點會明白我地既心理..有時候佢甚至會享受呢一種關系”
    = =死啦..我依家見到男仔都有d討厭””話唔定遲d我變左變態 :( ’

雖然我地唔係識左好耐’’但都好多謝你地比意見我>v<太好了””謝謝你地呢
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周六 7月 04, 2009 7:22 am

子雨 寫到:-v-唉~個個都叫佢放手..但始終都幾年了..放低可不是一時之間的事 :suspect:
    岩既’’真係點講佢都唔明’’佢呢自私自利既人又點會明白我地既心理..有時候佢甚至會享受呢一種關系”
    = =死啦..我依家見到男仔都有d討厭””話唔定遲d我變左變態 :( ’

雖然我地唔係識左好耐’’但都好多謝你地比意見我>v<太好了””謝謝你地呢

- 就 系 知 吾 系 1 時 之 間 既 事 `

- 所 以 就 要 早 d 開 始 放 低 ;

- 甘 先 可 以 迎 接 下 次 識 珍 惜 佢 既 男 人 家 嘛 *

- 男 人 既 心 理 其 實 都 系 好 難 睇 得 穿 `' lol!

- 甘 又 吾 駛 討 厭 晒 既 ` 吾 可 以 { 以 偏 概 全 } 家 嘛 ;D

- { { 皮 皮 都 識 四 字 詞 語 架 } } ` - flower

- 不 過 . ,

- 好 男 人 吾 知 去 晒 邊 ` - 3 - :joker:

- 我 地 屋 企 人 黎 家 嘛 `'

- 多 咩 謝 丫 (: flower flower

- ★〝終 生 幸 福 萬 歲 ;D
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周六 7月 04, 2009 5:41 pm

知道!!!第時我搵唔到好既終身伴侶''我就黎痴你"哇卡卡,,問你死未? :P
    ??
    訪客

發表 由 ?? 周日 7月 05, 2009 7:42 am

- 其 實 有 無 爰 人 `

- 都 可 以 痴 住 皮 皮 架 ; flower

現在的時間是 周六 4月 27, 2024 12:10 pm